Rate this post

ZAŠTO MUŠKARCI PATE OD EREKTILNE DISFUNKCIJE? UZROCI I RJEŠENJAMnogo se govori o erektilne disfunkcije, a ankete i istraživanja kažu da je to problem koji je u porastu. I ne samo to, nego i sve više utječe na mlade ljude. To je, svakako, veliki problem, koji ne samo da utječe na seksualni život muškaraca, ali i da ima psihičke posljedice, kao što su nedostatak samopouzdanja ili depresije, citirajući samo dva od najčešćih. Ali, ono što je erektilna disfunkcija? Zašto muškarci sve češće pate od ovog problema? Možete li učiniti nešto kako bi se izbjeglo to? Nastavite čitati, a vi ćete naučiti.

Za početak je potrebno točno utvrditi što je erektilna disfunkcija. Muški seksualni impotencija ili erektilna disfunkcija je ustrajan nemogućnost dobiti ili podržati erekciju koja omogućuje zadovoljavajućoj spolu čin. Moramo naglasiti ustrajnost, jer da ima bilo kakvih problema пунктуально ne treba shvatiti kao erektilnu disfunkciju. Definicija disfunkcije s brojem minuta uvijek će biti dvosmislene, istina je da ono što razlikuje čovjeka s erekcijom od drugog normalan erekcije, – to je nedostatak kontrole nad erekcijom. Muškarac koji pati od ovog problema, biti u mogučnosti održavati svoju erekciju, za razliku od seksualno zdrave muškarci.

uzroci erektilne disfunkcijeuzroci erektilne disfunkcije

Moramo razlikovati fizički uzrok i psihološki uzroci. Dok je, u većini slučajeva, erektilna disfunkcija nije vezan fizički uzrok, kada se to dogodi, to je važan medicinski problem, pa ih ne treba isključiti. Ovdje su neke od mogućih fizičkih uzroka erektilne disfunkcije:

  • Hipertenzija ili kardiovaskularne bolesti
  • Dijabetes
  • Pretilost
  • Visoki kolesterol

Imajte na umu da je montaža je vrlo povezan sa sustavom cirkulacije, stoga, bilo koji problem u vezi s cirkulaciju, će utjecati na erekciju. Međutim, kao što smo već rekli, najčešći razlozi su psihološke. Nakon isključenja navedenih razloga organskog porijekla treba da se pitaju, a ne da li smo bilo kakve lijekove, koji između njegove nuspojave imaju negativan utjecaj na erekciju. Ako smo već izabrali obje opcije, onda je uvjeren u tome, da naš nedostatak dugotrajne erekcije povezana sa sljedećim čimbenicima:

  • Način života: zdrava prehrana, tjelesna težina u granicama считающихся normalno izvođenje vežbi i dovoljno i preventivni odmor, samo su neki od uvjeta za zdraviji život. Ako ne hraniti se ispravno ili ne spavate dobro, to mogu biti razlozi zbog kojih je vaša erekcija ne radi.
  • Emocionalni uzroci: stres na poslu, problemi s partnerom, nemogućnost da se opustite i onemogućiti … vrlo mnogo mogućih emocionalnih problema, koji jeste li zabrinuti. Bez obzira na uzrok vaše uznemirenosti, istina je da je bilo koji emocionalni problemi će utjecati na svoju erekciju

rješenja za erektilnu disfunkcijurješenja za erektilnu disfunkciju

Nadamo se da ste bili u mogućnosti identificirati neke od mogućih uzroka vaših problema s erekcijom, čitajući gore navedeni odjeljak. Utvrđivanje ima veliki značaj za postizanje rješenja i da će to pomoći će nam unaprijediti naš erekciju. Ali bez obzira na to, što vas je dovelo do erektilne disfunkcije, kako samo imate ovaj problem, sljedeći problem koji se javlja leži u tome da li postoje bilo kakve odluke po tom pitanju. Naravno, odgovor je da.

Način života: zdrava prehrana i adekvatan odmor su potrebne preduvjete. Morate napraviti reda u svom životu i vrlo ozbiljno odnositi prema svom zdravlju. To ne samo da će poboljšati svoju erekciju, ali i vaše raspoloženje i opće zdravlje.

Opuštanje: morate naučiti isključiti. Ostavite posao na poslu i napravite svakodnevne rutine opuštanja. Postoji tko samo meditira u roku od nekoliko minuta tiho, drugi prakticiraju jogu i druge vođene vizualizacije. Bez obzira na svoj način, on uključuje relaksaciju kao naviku u svoj život

Vježbe: vježbe praksa, kao i obično, također je još jedan preduvjet za dobro zdravlje i dobru erekciju. Najbolja vježba je kardiovaskularni sustav, i, naravno, to je navika koja se postupno stiče, jer ono što je najvažnije-ju uključiti u vaš stil života.

Vježbe koje su specifične za erektilnu disfunkciju: postoji nekoliko vježbi koje možete izvesti iz vlastite kuće i koji će imati veliku vrijednost. Saznajte više o Kegelove vježbe i vježbe za erekciju. Vidjet ćete da je za samo 10 ili 15 minuta na dan za nekoliko tjedana doći ćete do velikih rezultata.

Sjetite se da je problem erektilne disfunkcije utječe na mnoge ljude danas. Ti ne jedan. Postoji rješenje. Započnite danas, i vi ste dužni da to uradite.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here