Rate this post

THE BEST POSITIONS TO MAKE LOVETo je pitanje o kojem je puno pisano, ali ankete pokazuju da mnogi parovi još uvijek монотонны u pogledu pozicije. Postoji veliki svijet izlazi izvan misionarski položaj, ali koji su najbolji položaj za vođenje ljubavi? Koji od njih vole? A oni? Donosimo vam mišljenja stručnjaka, iako ostaje u vašim rukama odabrati one koje vam se najviše sviđa, i uključiti ih u svoj partnerski odnos. Krenimo!

ljubav: najbolje pozicije

Dostupnost opsežnog kataloga pozicije je jedan od najvažnijih tajni dobrog ljubavnika. Ako je za vas sve se svodi na ono, ako je ona gore ili dolje, trebate ažurirati svoje znanje o seksualnim pozama. Svaka seksualna poza omogućuje potaknuti određeno područje, tako da neke od njih intenzivnije, drugi su više romantična, neki od njih su idealni za njih, kako bi se postigla orgazam, a drugi će ih эякулятом brže.

položaj štene voditi ljubav

U stavu štene žena kleči “na sve četiri” i muškarac prodire joj straga, podešavanjem njegove visine do bedra joj. U ovom položaju osoba kontrolira penetraciju, kao što su tempo, tako i brzina i intenzitet, što je, prema anketama, naročito erotičan.

Ovo je poza koja pruža osjećaj visokog intenziteta. Penetracija može biti vrlo duboka, i oni su, kao i obično, vrlo potiču, budući da je točka G se postiže s lakoćom. Osim toga, muškarac može pristupiti klitoris. Za nju nema kontakta, ali za njega vid obično je vrlo stimulativna, a također vizualno

pozicije kama sutre, da vođenje ljubavipozicije kama sutre, da vođenje ljubavi

Kama sutra je drevni hinduistički tekst posvećen seksualnom ponašanju muškaraca. U njemu nalazimo širok popis seksualne pozicije. Neka je objasniti neke od onih koji uživa veću popularnost:

Oduševljenje: ona se približava rubu kreveta, kad ona ustaje na koljena na čelo, ostavljajući svoj kurac na nadmorskoj visini od vagine, držanje, iz koje počinje prodor.

Spajanje: on sjedi na krevetu, malo se nagnuo natrag, dlanovima ruku. Žena sjedi na njemu, ispruži ili savijena noge, i držeći leđa pre i oslanjajući se na dlan.

kako trajati duže u krevetu

Jedan od najčešće preporučuje držanje trajati duže u krevetu-to je žlica. U tom položaju oboje leže i gledaju jedni u druge. Zdjelice žene mora biti malo veći, a kuk je nagnuta naprijed,a noge su savijene. Penetracija u ovom položaju plitkim, tako da osoba ne dobiva pretjeranog uzbuđenja i, osim toga, nije baš pogodna za brzo stopu penetracije. Osim toga, ona omogućava seks-igre i uzbuđenje i ljubav druge zone tijela oba.

V najbolja poza za žene dosegla orgazam

Općenito, najbolje pozicije za nju kako bi se postigla orgazam-to su oni koji su vam omogućiti dublje prodiranje i stimulaciju vagine. Jedan od najčešćih je poziv na rubu kreveta. U ovoj pozi ona усыпается leđa nad krevetom s kukovima pravo na rubu. On mora podići noge njegove i оперет joj u sise i prodre u nju, kad je ona hvata ga za noge.

najbolje pozicije, da bi čovjek završitinajbolje pozicije, da bi čovjek završiti

Dobra ideja za napraviti čovjeka ejakulirati, – to je prijelaz iz držanje i postupno povećanje uzbuđenja. Pravilno držanje kako bi osobe završiti – to je onaj gdje je ona kontrolira, a također ima oglašavanje vizualnu perspektivu. Dobra slijed sastojao bi se u tome, za početak misionarske poze, a zatim s njom na vrhu, a onda stajati postrance s nogama zajedno, da završi s njom na sve četiri, a on prodire straga.

Važno je da se pokusi na artikle koji su bili koordinirani i uvijek su bili mirni. Ako vi obično vodite ljubav sa svojim partnerom uvijek u istom položaju, ne pokušavajte prebaciti na više od 2 poze za spolni odnos. Također, imajte na umu da za neke žene je vrlo duboka penetracija može uzrokovati bol, tako, pogotovo ako je veličina vašeg penisa veliki, morate djelovati oprezno.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here