Rate this post

Lijekovi za ne-receptivnu potenciju uglavnom su pilule za podizanje erekcije klasificirane kao prehrambene dodatke. Na isti način možete kupiti nekoliko preparata koji su lijekovi. Provjerite popis lijekova koji se mogu kupiti u apotici bez recepta.

Lijekovi za ne-receptivnu potentnost razlikuju se od dodataka koji moraju imati dokazani iscjeliteljski učinak. Postoji nekoliko vrsta tableta za erekciju na tržištu koje imaju status lijeka, ali ih možete kupiti bez liječničkog recepta. Jedan od njih sadrži biljne ekstrakte, dok u drugima ljekovita tvar je sildenafil, što znamo kao Viagra, a kasnije je izumio vardenafil i tadanafil.

Lijekovi bez jačine s biljnim sastavom

Prva je Penigra – biljna medicina. Osim guarane i cinkovog ekstrakta, ona također sadrži ekstrakt kineskih limuna, muira puana i sabalnog palmi.

Prva od tih sirovina je vina podrijetlom iz Istočne Azije, stotinama godina korištena u tradicionalnoj medicini kao afrodizijak. Djeluje stimulirajući cirkulaciju i senzibilizirajući neurone na podražaje. Zauzvrat, muira puana se zove Amazonian grm života. Izvučeni iz drveta stoljećima koriste Indijanci kao sredstvo za dodavanje snage, umirujuće reumatizma i povećanje seksualnih senzacija. Sastojci sadržani u njoj proširuju krvne žile i poboljšavaju opskrbu krvlju i osjetljivost erogenih zona. Kliničke studije pokazale su učinkovitost ovog materijala u liječenju 50% erektilne disfunkcije.

Važna komponenta Penigra je sabalna dlana, također se koristi u pripravcima koji smanjuju benignu hiperplaziju prostate. Prošireni uzročnici prostate kod muškaraca ne samo da prolaze kroz urin, nego također sprječavaju protok krvi penisnih korpusa penisa. Komponente sadržane u sabalnom dlanu inhibiraju umnožavanje epitelnih i žljezdanih stanica prostate. Osim toga, oni inhibiraju enzim koji poništava razinu testosterona i time povećava razinu krvi. Zanimljivo, zbog toga se također koristi za liječenje ćelavosti kod muškaraca.

Penigra se ne smije koristiti više od 10 tjedana, a prvi učinci su vidljivi nakon desetak dana.

Dijetalni dodatak nije lijek

Lijekovi za potentnost podliježu glavnom farmaceutskom inspektoru – kako u fazi proizvodnje tako i prodaje u ljekarnama. Da bi se dopustilo prodavanje, moraju zadovoljavati stroge standarde kvalitete, a njihov terapeutski učinak potvrđuju kliničke studije. U proizvodnji biljnih lijekova mogu se koristiti samo certificirane sirovine čija se kvaliteta kontinuirano kontrolira. Medikament mora biti priložen letci, među ostalima o načinu primjene, kontraindikacijama i nuspojavama.

Dopunske prehrambene dodatke za djelotvornost smatraju se poljskim zakonom kao hranom i podložne su glavnom zdravstvenom inspektoru. Njihovo uvođenje na tržište ne zahtijeva licencu, već samo informiranje o GIS-u. Doplate ne moraju imati testove koji potvrđuju njihov učinak jer im je svrha dopuniti normalnu prehranu vitaminima, mineralima ili drugim tvarima koje imaju nutritivni učinak. Doplate ne trebaju imati informativni letak, a zahtjevi za njihovu proizvodnju i sirovine nisu tako restriktivni kao u slučaju lijekova.

Lijekovi za potentnost bez recepta s sildenafilom i njenim derivatima

Drugi lijek za erekciju, nedavno je dostupan bez recepta u Poljskoj (u tri oblika: Maxon Aktivno Maxigra ga i Inventum) je sildenafil. Ta tvar pripada skupini tzv inhibitori fosfodiesteraze tipa 5. Zaštitna grupa za cGMP, kao aktivni relaksaciju mišića žila koje opskrbljuju krvlju penis. Što više cGMPs, brži i lakši korpus cavernosum ispuniti krvlju, što zapravo daje erekciju. U istoj skupini kao sildenafil, vardenafil (Levitra) trebao bi biti izumljen kasnije. Trenutno je dostupan bez recepta i lijek koji pripada drugoj generaciji inhibitora fosfodiesteraze tipa 5 – tadalafil (Cialis).

Svi lijekovi bez recepta s sildenafilom olakšavaju erekciju, ali nisu afrodizijaci. Za montažu trebate seksualni poticaj koji će aktivirati prirodni mehanizam.

Sildenafil počinje raditi nakon 25 minuta, a učinak traje do 4 sata. Njegova učinkovitost potvrđena je u svim skupinama bolesnika s erektilnom disfunkcijom (dijabetičari, depresija, ozljeda leđne moždine, zatajenje bubrega ili kirurgija prostate).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here