Rate this post

Prijevremena ejakulacija – ovo je ponavljajuća i otporan ejakulacije, koja se odvija s minimalnim seksualne stimulacije i do toga, kao što čovjek želi. To je više čest problem, nego što mi mislimo, zapravo, nedavna istraživanja pokazuju da 3 od 10 seksualno aktivnih muškaraca koji pate od ovog problema. Osim toga, zbog tabu tema i mnogi muškarci, koji tiho pate od prerane ejakulacije i ne dobiti pomoć ili staviti rješenje problema.

Kako znati jesam li preuranjen ejakulator

Prijevremena ejakulacija ima očigledne posljedice za život bilo kojeg čovjeka: s jedne strane, to ga čini seksualni čin s

I oni su patili, jer to sprečava sebi i partneru. Mnogi muškarci izbjegavaju spolnog odnosa zbog prerane ejakulacije. Osim toga, psihološke posljedice još više važni. Već dugo seksualna moć povezana s muškom hrabrošću i za muškarce, sposobne na zadovoljavajućoj i znatnom spolu čin je izvor osobne sigurnosti i odobrenja.

Čovjek s problemima prerane ejakulacije često pati od problema s tvrdnjom, povjerenjem i samopouzdanjem, koje ne rijetko dovode do depresije i drugih psihičkih problema. Ali posljedice ostaju, ne samo kod muškaraca, budući da se situacija prerane ejakulacije također utjecati na vašeg partnera. Nedavna studija tvrdi da je 75 posto žena koji prakticiraju seks s muškarcima koji pate od prerane ejakulacije, ozbiljni poremećaji svog partnera. Psihološki učinak nedostatka seksualnog zadovoljstva može dovesti do izolacije i pogoršanja odnosa partnera.

Kako znati jeste li preuranjeni ejakulator?

Prvo je znati jeste li doista preuranjeni ejakulator. Zato ćemo objasniti parametre koji se prate kako bi se prerađena ejakulacija katalogizirala na znanstveni način.

Da biste znali imate li preranu ejakulaciju, trebate znati prepoznajete li se u bilo kojoj od ovih točaka:

  • Seksualne penetracije traju manje od 5 minuta i osjećate se psihološki frustriranim zbog toga. Osjećate da se vrijeme penetracije progresivno skraćuje.
  • Niste u mogućnosti kontrolirati ejakulaciju i dolazi prerano, iako ga želite odgoditi malo više. Seksualne penetracije traju manje od 2 minute
  • Odmah emitiram, odmah nakon prodiranja.
  • Ejakulira čak i prije nego što je prodrla.

Očito su točke 1 i 2 manje ozbiljne od 3 ili 4. U stvari, većina muškaraca koji imaju preranu ejakulaciju nalazi se u prvom, iako nije statična dijagnoza, ali u većini slučajeva situacija se pogoršava ako se ništa ne radi.

Kako znati jeste li preuranjeni ejakulator?

Kako poboljšati duljinu vremena u krevetu

Studija iz 2005 u Journal of Sexual Medicine otkriva da seksualni odnos između heteroseksualnih parova doseže prosječno 5,4 minuta. Poboljšanje trajanja seksualnih odnosa nešto je što gotovo svi žele, i muškarci i žene. Međutim, za muškarce koji pate od prerane ejakulacije to je prioritetno pitanje.

Ovdje nudimo niz trikova ili tehnika za poboljšanje vremena i produljenje trajanja spola:

1.- Zaustavite se i slijedite: kada smatrate da ćete doći do ejakulacije, zaustavlja se i nastavlja se kasnije. To je trening kao i bilo koji drugi, a što više provodite u praksi, to će vam biti bolje.

2.- Uključite seksualne igračke: to je vrlo dobra tehnika, jer omogućuje uživanje paru i produljenje odnosa.

3.- Preliminari: produljiti preliminarnu situaciju, miluju, poljubiti … i igrati se s drugim područjima koja nisu samo erogena. Otkrit ćete svijet užitka koji će vam omogućiti da više uživate u krevetu.

4.- Ispitajte različite pozicije: postoje neke penetracijske pozicije koje će odgoditi ejakulaciju. Stručnjaci preporučuju položaj žlice za tu svrhu, ali pokušajte vidjeti što radi za vas.

Nemojte odustati! Borba protiv prerane ejakulacije moguće je i vrijedi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here