Rate this post

Ako imate preuranjenu ejakulaciju, ne trebamo vam reći koliko je ozbiljna stvar. Jasno je da je to jedan od najrelevantnijih muških seksualnih problema, i zbog broja muškaraca koji su pogođeni i zbog seksualnog i psihičkog nezadovoljstva koje stvara, i za njih i za partnere. Ako ne možete sadržavati ejakulaciju i to se događa samo nekoliko minuta nakon početka penetracije, možda ćete imati problema s preuranjenom ejakulacijom. U ozbiljnijim slučajevima, čak je moguće da ejakuliraju nenamjerno prije penetracije.

Dobra je vijest da prerana ejakulacija ima rješenja. Nemojte odustati jer postoji mnogo stvari koje možete poduzeti kako biste riješili taj problem. U ovom ćemo članku objasniti kako možete odgoditi ejakulaciju kako biste mogli uživati ​​u većem broju vaših seksualnih odnosa.

Kako usporiti mušku preranu ejakulaciju

Kako odgoditi ejakulaciju

Dugotrajni seksualni odnos nije samo ugodniji, već ima važne učinke na muško samopoštovanje i sigurnost. Također, pružanje više zadovoljstva vašem partneru učinit će vaš odnos bolji.

Riješite se sramote jer postoji niz tehnika koje vam mogu pomoći da to postignete, idemo na posao!

Za odgodu ejakulacije potrebno je prakticirati, ovaj proces je trening kao i bilo koji drugi od bilo koje vrste. I počnimo pojedinačno, s masturbacijom.

Prvo morate biti svjesni razine uzbuđenja koju osjećate u svakom trenutku. Za to preporučujemo ljestvicu od 0 do 10, gdje 0 neće biti uzbuđeni i 9-10 trenutka kada ćete usklikati ejakulaciju. Kada masturbira možete identificirati u kojoj točki mjerila ste. Kada dođete do 9-10 i pokušajte se opustiti dok se ne povučete na razinu uzbuđenja od 4-6. Kada ponovno dođete do 9-10, ponovite postupak. U idealnom slučaju, držite ovu tehniku ​​najmanje 15 minuta. Da bi bila učinkovita ova vježba mora se provoditi svaki dan nekoliko tjedana.

Tehnike i savjeti za odgodu ejakulacije

Kontrolirajte disanje i kontrolirajte svoje uzbuđenje: kad osjetite da ste previše uzbuđeni, pokušajte zadržati dah nekoliko sekundi. Na taj način vaše srce će pumpati manju količinu krvi članu, pa će uzbuđenje biti znatno smanjeno.

  • Promjena položaja: održavanje položaja koji mijenja seksualni odnos će vam pomoći da trajete dulje
  • Smanjite svoj stres i tjeskobu: stres i anksioznost igraju protiv nas ako pokušavamo odgoditi ejakulaciju, zadržati ih na zalasku i primijetit ćete razliku.

Tehnike i savjeti za odgodu ejakulacije

Kako odgoditi mušku ejakulaciju prirodno

Odgoda ejakulacije prirodno je moguća, ali zahtijeva strpljenje i trening. Za to morate naučiti locirati i kontrolirati pubococcygeus mišić, koji je odgovoran za kontrolu izlaza urina i sjemena.

Postoji vrlo jednostavan, ali vrlo učinkovit način treniranja mišića: kada idete na mokrenje, pokušajte smanjiti struju mokraće. Možete početi raditi jednom, ali idealan je to učiniti oko 4 ili 5 puta. Kada već nekoliko dana vježbate i već kontrolišete taj mišić, također možete izvesti ovu vježbu kada masturbiraš, pokušavajući ugovoriti mišiće prije ejakulacije.

Kako produljiti ejakulaciju

U ovom smo članku predložili nekoliko načina produljenja ejakulacije. Ali to su vježbe prije spolnog odnosa. Što se događa ako ste usred seksa, osjećate se kao orgazam i želite ga zadržati? Pa, u ovom slučaju, najbolja stvar je distrakcija. To ne znači da se zaustavljaš na svojim stazama, također treba razmišljati o svom partneru. Ali bilo bi dobro da malo usporite, usredotočite svoje napore na uzbudljivi partner ili čak promijenite držanje. Sve je vrijedno ako je riječ o dobivanju dodatnog vremena u krevetu.

Nadamo se da će ti savjeti pomoći da vaše seksualne odnose traju duže.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here