Rate this post

Impotencija može biti prava drama za čovjeka. Iako mnogi ljudi to ne priznaju, često razmišljaju o održavanju seksualne izvedbe kao žene njihove ljepote. Srećom, postoje lijekovi i metode za rješavanje impotencije. Ovdje su učinkoviti načini poremećaja erekcije i dobivanja puno radosti od seksa bez obzira na dob.

Impotencija je iz perspektive psihe najgori muški bolest. On može oduzeti radost života, zadovoljstvo radom i uništiti više odnosa. Srećom, danas znamo što utječe na razvoj impotencije, kako se to može spriječiti i kako izliječiti.

Impotencija – što je to?

Impotencija je seksualna disfunkcija koja se sastoji u nedostatku erekcije kod muškarca usprkos uzbuđenju, što ga čini nemogućim da se seksaju. Impotencija je podijeljena u tri vrste:

  • impotencija je nemogućnost postizanja erekcije,
  • orgastična impotencija je nemogućnost čovjeka da dosegne orgazam,
  • Generativna impotencija je poremećaj plodnosti.

Zbog razloga ističe se:

  • psihogena impotencija – koja proizlazi iz mentalnih blokada,
  • organska (somatska) impotencija – posljedica bolesti, najčešće cirkulacijskog sustava.

Impotencija – uzroci

Postoje mnogi uzroci, ali psihološki problemi najčešći su razlozi impotencije. Muškarci, osobito mladi ljudi, doživljavaju veliki stres jer misle da neće zadovoljiti svog partnera. Boji se ismijavanja. Često, oni također imaju brojne seksualne inhibicije koje proizlaze iz vrlo lijepih iskustava sa ženama.

Prepreka u postizanju zadovoljstva od seksa su obrasci i principi izvađeni iz kuće. Zreli gospodari koji su manje fizički sposobni, boje se da neće ispuniti zahtjeve partnera. Njihovi vršnjaci obično znaju što žele u kontaktu s čovjekom. Razlog za nevolje može biti i umor, dugotrajni stres, previše zabavan način života.

Impotencija ili erektilna disfunkcija uzrokovana nedostatkom testosterona utječu samo na 5-10%. gospodari, obično u andropauzu. Razina prolaktina – hormon koji preuveličava seksualni učinak – također je loš za seksualne rezultate. Drugi uzrok je neurološki nedostatak povezan s bolestima ili ozljedama kralježnice.

Najčešća erektilna disfunkcija povezana s kardiovaskularnim bolestima, uglavnom aterosklerozom i hipertenzijom, te nastalim promjenama u krvnim žilama. Razlog poremećaja može također biti pripravak koji se koristi u liječenju srčanih bolesti i psiholoških razloga. I muškarci s hipertrofijom prostate ili koji pate od čestih infekcija mokraćnog sustava imaju problema.

Impotencija – prirodno liječenje

Tvari za potentnost poznate su tisućama godina. Nedavno su izazvali veliki interes proizvođača i pažljivo istraženi. Pokazalo se da ono što stvorena priroda nije uvijek sigurna i mora se koristiti s oprezom.

Ginseng – sadrži ginsenoide koji doprinose rastu želje. Uvjet za uspjeh je redovito korištenje preparata, koji sadrži najmanje 15 posto. čista supstanca. S većom dozom ekstrakta može se pojaviti osip, visoki krvni tlak i bolna stezanja u prsima.

Yohimbine – dobivena iz kora drveta johimbe. Vjeruje se da pripravak proširuje krvne žile, potiče živčani sustav i donji dio leđne moždine. Stručnjaci kažu da je to osobito korisno kod impotencije uzrokovane stresom ili depresijom. Višak može uzrokovati nesanicu, ruku, pa čak i aritmiju srca.

Royal jelly – stimulira proizvodnju sperme i vjerojatno uzrokuje povećanje libida i seksualnog interesa. Pacijenti s alergijom trebali bi izbjegavati ili ga koristiti nakon savjetovanja s liječnikom, jer je tvar jako alergična.

Ginkgo biloba (Gingko biloba) – ekstrakt iz biljke razgrađuje arterije i time poboljšava opskrbu krvi svim organima. Preporučuje se gospodinima koji imaju aterosklerozu i oštećene krvne žile člana. Dnevna doza je 60-80 mg pripravka. Više od 70 mg dnevno može rezultirati bolovima u trbuhu i glavoboljama. Kada uzimate ginkgo, ne smijete uzimati asparinu ili druge razrjeđivače krvi.

Stablo moćnosti (Muira puama) – priprema intenzivira želju. Nuspojave nisu poznate.

Sjemenke bundeve – najčešće se preporučuju pri liječenju nelagode prostate. One sadrže velike količine vitalnih supstanci, prvenstveno cinka i vitamina E, koji imaju blagotvoran učinak na spolne organe. Očigledno, miris bundeve također može stimulirati čovjeka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here