Kako proširiti odnos? 6 dokazanih načina
5 (100%) 1 vote[s]

Kako biste proširili svoj stav, možete pokušati prirodne, domaće metode, kao što je tehnika tri prsta ili doći do posebnih tableta. Učinkovite vježbe koje redovito kontroliraju ejakulaciju donose dobre rezultate. Provjerite kako proširiti omjer znajući najbolje načine za odgodu ejakulacije.

Ako se pitate kako proširiti svoj stav, vjerojatno imate problem s preranom ejakulacijom (CP). Međutim, nema razloga za zabrinutost jer je najčešći seksualni poremećaj kod muškaraca. Mnogi muškarci u različitim fazama seksualnog života doživljavaju ovaj problem, tako da niste jedina osoba koja traži načine proširivanja vašeg odnosa. Prema službenim izračunima, 28% pati od prerane ejakulacije (PW) problem s preranom ejakulacijom u muškaraca. muškaraca i samo u Poljskoj svake trećine.

Srećom, postoje učinkoviti načini produljenja odnosa, koji – ako vam pokažete samo dosljednost i strpljenje – pomoći će vam da odgodi vrijeme ejakulacije.

Zašto je veza prekratka?

Seksolozi kažu o njemu: “nemogućnost da se zaustavi ejakulacija od uzajamnog zadovoljstva za oba partnera prije nego što su prošle najmanje dvije minute od početka odnosa”. Govor, naravno, o preranoj ejakulaciji, kroz koju mnogi ljudi završavaju brže od svog partnera. Stoga mnogi traže odgovor na pitanje kako proširiti odnos.

Općenito, nije moguće utvrditi nedvosmisleni uzrok ove bolesti. Tijekom puberteta može se objasniti olujom hormona. U zreloj dobi od prerane ejakulacije često je zbog zdravstvenih problema (npr hipertenzija, dijabetes, bolesti prostate, naročito upale prostate ili hipertireoza), ali i prečesto masturbacija, spolna apstinencija predugo ili za promjenu, česta promjena partnera. Ako se tome doda nesigurnost osjećaja, strah od ismijavanja, stresa i zlouporabe alkohola, cigareta ili droge, to je sindrom PM prestaje biti samo povremeni događaj.

Čovjekova psiha također utječe na fenomen prerane ejakulacije. Ejakulacija sama, kako tvrde seksolozi, gotovo 98 posto. dolazi iz psihe, a ne iz fiziologije. Stoga, u liječenju prerane ejakulacije, nije riječ samo o primjeni odgovarajućih resursa, pronalaženju novih stavova, već prije svega o pozitivnom stavu.

Koje su metode za proširenje odnosa?

Postoji nekoliko metoda za borbu s preranom ejakulacijom. Iz odgovarajućih vježbi i reagiranja na prve signale, na korištenje nekoliko kondoma istodobno ili pijenje alkohola prije približavanja. Potonji, kao što je poznato, razrješava krv i odgađa seksualni završetak.

Poliedine misli također pomažu. Neki ne pokušavaju razmišljati o tome što ih uzbuđuje, drugi kupuju posebne kreme za anesteziju … Ni jedna metoda nije dobra. Pa kako zamisliti odnos u kojem partner misli o rješavanju poreznih vlasti ili koliko će ga godišnji pregled automobila donijeti …

Lokalna anestezija također nije najbolja ideja. Partner može imati dojam da se bori s drvetom, što će svoj libid smanjiti gotovo na nulu. APE je nedavno postala moderna (Anti Preuranjena ejakulacija) – skup savjeta i vježbi koje vam pomažu da se nosite s preuranjenom ejakulacijom. APE se temelji na prirodnom ponašanju, a njegova upotreba je vraćanje muškog normalnog vremena reakcije, na primjer uzbuđenja ili iznenadnih prijeloma. Očigledno, samo pola sata dnevnog treninga primijetiti prve efekte i kontrolirati svoje tijelo. Sigurno ovisi puno o partneru i njezinom prikladnom pristupu ars amandi. Razumijevanje, strpljenje i, prije svega, puno ljubavi je recept za zadovoljavajući i bez stresa.

Ako vaš partner pati od prerane ejakulacije, obavite ovu vježbu zajedno. Pomoći će čovjeku da preuzme kontrolu nad vlastitim tijelom.

Partner se nalazi na leđima, na njemu i bedrima. Nježna milovanja, dovode do potpune erekcije, a zatim puštaju kada partner približi orgazam. Neposredno prije ejakulacije, čvrsto uhvatite prste oko 3 cm ispod glave i držite ih oko 10 sekundi. Nastavite stimulaciju dok partnerovo uzbuđenje ne padne blago.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here