Rate this post

Ako sumnjate da vaš partner može biti preran ejakulator, to je članak koji ne možete prestati čitati. Objasnit ćemo točno što se sastoji od prerane ejakulacije i kako možete znati ako vaš partner pati od ovog problema. Ali nećemo ostati tamo. Kao što znamo, ono što vas zanima su rješenja koja ćemo vam predložiti na koji način možete pomoći čovjeku koji je preuranjen ejakulator. Svi želimo da seks traje što dulje i jasno je da prerana ejakulacija može zaustaviti zadovoljstvo seksualnog odnosa. To nije problem koji mora biti pretrpio u tišini jer ako postoje stvari koje možete učiniti kako biste poboljšali situaciju. Dakle, bez daljnjeg kašnjenja, krenimo!

6 Je li vaš partner preuranjeni ejakulator? Otkrijte i otkrijte kako pomoći

Što je preuranjeno? Otkrijte što znači biti precizan u muškaraca

Pojam prerana ejakulacija naširoko se koristi, ali znamo li doista što znači? Prerana ejakulacija je najčešći seksualni problem kod muškaraca. Procjenjuje se da on ponovo utječe na 30% muškaraca aktivne spolne dobi, dok je najmanje 70% njih imalo epizodu prerane ejakulacije tijekom svog života. Suprotno onome što se obično misli nije nužno povezano s dobi, budući da je u posljednjim desetljećima došlo do povećanja incidencije prerane ejakulacije kod mladih muškaraca. Često se prerana ejakulacija ne motivira fizičkim uzrocima, ali je vrlo uobičajeno da počinje kao prolazni proces i aktivira niz psiholoških reakcija koje ga čine kroničnim.

Postoji mnogo definicija prerane ejakulacije, ali ne želimo ga definirati u smislu trajanja seksualnog odnosa kao što je to učinjeno na određenim mjestima. Za nas je najprikladnija definicija da je preuranjen čovjek koji dodira ejakulaciju prije nego što želi i nema volju za kontrolom te činjenice. Ovaj nedostatak kontrole ili volje je ono što stvarno definira ono što je biti preuranjeno. Najčešći je taj da se preuranjeni čovjek ejakulira upravo na početku prodiranja ili čak prije, što rezultira nedostatkom zadovoljstva svog partnera.

Što je preuranjeno? Otkrijte što znači biti precizan u muškaraca

Kako pomoći preranom ejakulatu

Prva stvar koju preporučujemo da pomognemo čovjeku koji pati od prijevremene ejakulacije jest pružiti mu bezuvjetnu podršku. Ako ga krivimo, samo ćemo pogoršati problem, jer zapravo nema krivnje ili krivnje u ovom problemu. Ali ni to ne bi trebalo spasti u paternalizam ili žrtve. Važno je da se što prije suočite s problemom, razmotrite ga kao par problema i zajednički put da biste je riješili.

Važno je da što prije prijeđete na akciju, jer prije toga prerani ejakulator pokreće vježbe kako bi je ispravio prije nego što prestane psihički pate. Pomoći će vam da znate da veliki postotak muškaraca prolazi kroz neko vrijeme u njihovim životima ili je prošao kroz sličan problem pa ne biste smjeli osjećati da se to događa samo s njim.
Kako covjek ne ejakulirati brzo

Mnogo je stvari koje muškarac koji pati od prijevremene ejakulacije može učiniti kako bi je riješio i mnogi drugi koje možete učiniti kao par.

Prva stvar koju prerani ejakulator mora učiniti kako bi započeo put koji će ga odvesti na kontrolu ejakulacije je pronaći njegov PC mišić (pubococcygeus mišić). Ovaj mišić prolazi od stidne kosti do donjeg dijela kralježnice. Postoje vrlo jednostavne vježbe koje mogu pomoći muškarcima da prevladaju erektilnu disfunkciju i preranu ejakulaciju. Vježbe su jednostavne za napraviti, ali kao i svaki mišićni trening zahtijeva postojanost.

Prvi korak je pronaći ovo mišiće računala. Da biste to učinili, recite mu da zaustavi mlaz dok mokri. Mišić koji se koristi za zaustavljanje je upravo PC mišić i to je isti mišić koji se mora pritisnuti da izbjegne izlaz sjemena.

Jednom lokalizirana, niz kontrakcija i mišića opuštaju se 10 do 15 minuta svaki dan. Nakon mjesec dana, mišić bi trebao biti dovoljno jak da se prebaci na sljedeću fazu, koja je pokušati aktivirati tijekom masturbacije da se zaustavi ejakulacija. Uz strpljenje i praksu uočit ćete velik napredak u nekoliko tjedana.

Kako da to traje dulje u krevetu ako sam žena

Ne biste se trebali sramiti ako želite da vaš partner traje duže u krevetu. Potpuno je legitimna želja da biste mogli izraziti i za koje biste trebali raditi zajedno. Bez obzira je li vaš partner preuranjen ejakulator ili ne, istina je da muška i ženska seksualnost su vrlo različite. Žene mogu više puta doživjeti orgazam i dulje se uzbuđivati ​​ako im taj muškarac posveti pozornost u krevetu. To je tema o kojoj biste trebali razgovarati sa svojim partnerom. Postoje mnoge metode koje možete pokušati zajedno ili putem odvojeni. Istina je da će dulji odnosi biti ugodniji za oboje, pa će trud vrijediti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here